Het boeken van het GastVriendschap

Hulp bij het worden van GastVriend

Via de website klikt u op de gele balk Vriend/Gastvriend en scrollt u vervolgens naar “klik hier om GastVriend te worden”, klik dit aan. U komt nu in het reserveringssysteem.
!!Belangrijk: doorloop alle stappen tot het eind, breek de reservering niet voortijdig af!!
Gebruik niet de knoppen "verder", "terug" of "verversen" van uw browser (bovenin de menubalk). Het gebruik van deze knoppen kan tot foutmeldingen leiden.
Gebruik alleen de aangegeven knoppen “annuleren” of “volgende” in het reserveringssysteem Vanaf het moment dat u "volgende " kiest heeft u twintig minuten de tijd om uw bestelling te voltooien. Indien de bestelling dan niet voltooid is wordt deze ongedaan gemaakt.

Stap 1:

Aantal artikelen: U kunt hier 1 laten staan om 1x het GastVriendschap aan te vragen, klik op “volgende”.

Stap 2:

Prijssoort: U kunt hier normaal laten staan, klik op “volgende”

Stap 3:

Inlogscherm. Let op:

  • Indien u eerder via internet kaarten bij het Orgelpark heeft geboekt, vult u hier uw e-mailadres en wachtwoord in en gaat verder met stap 4.
  • Indien u nooit eerder via internet kaarten bij het Orgelpark heeft geboekt, dan klikt u op “account aanmaken”. 

Vul uw gegevens in en kies een wachtwoord, klik nadat u alles heeft ingevuld op “volgende”. U krijgt een overzicht van uw gegevens, als deze kloppen klikt u nogmaals op “volgende”.

Stap 4:

Betalingsscherm. Kies uw manier van betalen:

  • Betaling na bevestiging: u krijgt een bevestigingsmail in uw mailbox waar ook het rekeningnummer in vernoemd wordt, u kunt zelf het GastVriendenbedrag overmaken.
  • Betaling via iDeal: iDeal betekent Internetbankieren. Indien u bij uw bank kunt Internetbanieren, dan kunt u met iDeal direct het GastVriendenbedrag overmaken.

Kies bij bezorging voor “verzenden” en klik op volgende.
U krijgt een bevestigingsoverzicht, u kunt deze afdrukken en/of afsluiten.
In uw mailbox ontvangt u de bevestigingsmail van uw reservering