Orgel & Stemmen: Prayers of Incompetence

Hedendaags

Uitvoerenden

Thanasis Deligiannis, compositie & stem
Andriana Minou, teksten
Sterre Konijn, Arnout Lems, Björk Níelsdóttir en Laura Polence, stem
Clare Gallagher, geluidstechniek
Danai Belosinof, assistent

 

In Prayers of Incompetence onderzoekt componist Thanasis Deligiannis het grijze gebied  tussen zingen en spreken bij zowel de zangers als het hyper organ. ‘Verlangens, persoonlijke rituelen, spreuken en aforismen proberen in een gammel contrapunt hun weg te vinden. Gebeden schieten te kort in een klankwereld die vreemd vertrouwd klinkt’, aldus Deligiannis. 

 

Biografie

Thanasis Deligiannis (Griekenland, 1983) komt uit een familie van (traditionele) musici. Sinds 2007 woont hij in Amsterdam waar hij zijn studie compositie en muziektheater voltooide. Van 2017-2019 was hij artist-in-residence bij Gaudeamus in het kader van de Nieuwe Makers-regeling. In 2018 was hij assistent van Heiner Goebbels in het Manchester International Festival en werd hij geselecteerd voor Silbersee’s atelier Spr!tzl in Amsterdam. In 2017-2018 maakte hij deel uit van het creatieve team van Dimitris Papaioannou bij het Tanztheater Wuppertal Pina Bausch Company. Deligiannis was als artistiek assistent verbonden aan het Nieuw Ensemble, aan het Atlas Ensemble en hij is artistiek coördinator van het Composers' Festival van het CvA. in 2013 was hij mede-oprichter van het interdisciplinaire collectief I/O waarmee hij verschillende producties maakte. 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk