Orgel En Elektronica: Gaudeamus 75

Hedendaags

Musici

Laurent Warnier, vibrafoon
Yu Oda, elektronica
Francesca Ajossa, orgel
Roché van Tiddens, elektonica


Gaudeamus, de stichting die zich beijvert om nieuwe muziek voor het voetlicht te brengen, bestaat 75 jaar. Samen met Gaudeamus verleende het Orgelpark een opdracht aan de Japanse componist Yu Oda. Het tweede deel van het programma bevat nieuw werk van Roché van Tiddens voor orgel en elektronica.
 

Programma

Yu Oda (1983)
- Nieuw werk voor orgel, vibrafoon en elektronica in opdracht van Stichting Gaudeamus & Orgelpark
Roché van Tiddens (1990)
- Nieuw werk voor orgel en elektronica


Biografieën

Francesca Ajossa
Francesca Ajossa behaalde haar bachelorsdiploma aan het “Palestrina” Conservatorium in Cagliari in 2018. In 2020 studeerde ze cum laude af voor de Master of Music aan Codarts Rotterdam. Als organist heeft ze op verschillende internationale festivals gespeeld en won ze de tweede prijs in zowel de “Premio Abbado Competition” als de “Ambitus Competition”. Momenteel is ze bezig met de studie Music Psychology aan de Universiteit van York, is ze student in St. Peter en Paul Ratingen (DU) en hoofdorganist van de kerk in ’t Woudt (NL).

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk