Rembrandt Frerichs Trio

Hedendaags

Rembrandt Frerichs  -  keyboard, klavecimbel, orgel
Vinsent Planjer – percussie
Tony Overwater - bass


Speciale gasten
Black Pencil: Jorge Isaac (blokfluit), Matthijs Koene (panfluit), Esra Pehlivanli (viool), Marko Kassl (accordion), Enric Monfort (percussie)

 

Biografieën

Rembrandt Frerichs
Pianist en componist Rembrandt Frerichs kwam al in de schijnwerpers te staan door compositieopdrachten van vooraanstaande musici, waaronder Liza Ferschtman en Amsterdam Sinfonietta. Deze lijn wordt doorgezet nu de musici van het Koninklijk Concertgebouw Orkest hem hebben gevraagd een nieuw pianoconcert voor zichzelf te componeren. Hij staat bekend als vooruitlopende vrije geest voor musici die buiten de bekende paden van hun beroepspraktijk willen treden. Grenzen oprekken is waar hij zich vol voor inzet, voor zichzelf en voor zijn ensemble. Elk concert begint hij dan ook met een blanco pagina. Zo gaat hij dan het gesprek aan met het orkest. Iedere keer is dat weer verrassend, want telkens doet hij wat anders. Dagblad Trouw schreef over hem: “hij maakt toekomstmuziek waarbij grenzen uit het oor verdwijnen.”

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk