Bezoekersinformatie

Losse kaarten*

Losse kaarten € 25,00 / €20,00
Studenten en jongeren tot 18 jaar, 65+ en stadspas  € 17,50 / € 12,50


*Prijzen per 1 januari 2023


Telefonische bereikbaarheid (020 51 58 111)

Dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op concertdagen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert.

 

Reserveren/bestellen door GastVrienden

Reserveren van kaarten door GastVrienden kan tot aanvang van een concert. U ontvangt dan uw toegangsbewijs per e-mail retour. Wilt u per e-mail of telefonisch bestellen? Zie hieronder. Voor het reserveren van de kaarten kunt u terecht in onze agenda.

 

Reserveren of bestellen door Gasten

Online bestellen van kaarten kan tot aanvang van de voorstelling. U kunt alleen online bestellen indien u direct betaalt via iDEAL. U ontvangt dan uw toegangsbewijs per e-mail retour. Voor het reserveren van de kaarten kunt u terecht in onze agenda.

 

Schriftelijk bestellen (post of e-mail)

Post: Gerard Brandtstraat 26, 1054 JK Amsterdam
Mail: info@orgelpark.nl

 

Kaarten die schriftelijk zijn gereserveerd, kunnen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert worden afgehaald en betaald aan de kassa. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling te zijn afgehaald. Wij stellen het op prijs indien u bij verhindering uw reservering annuleert. Zo worden anderen in de gelegenheid gesteld alsnog het concert bij te wonen.

 

Kaarten kopen aan de kassa

Aan de kassa kunt u contant betalen of pinnen. Wij accepteren geen theaterbonnen.

 

Huisregels

  • Geen toegang na aanvang van het concert.
  • Het is niet toegestaan beeld- en/of geluidsopnamen te maken tijdens de concerten.
  • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn.
  • Garderobe is verplicht.

 

Informatie voor mindervaliden

Er zijn algemene invalidenparkeerplaatsen aanwezig vóór het gebouw. Het Orgelpark is geschikt voor mindervaliden (de linkeringang is speciaal voor rolstoelgebruikers). Voor een goede gang van zaken is het handig om bij uw reservering aan te geven dat u mindervalide bent. De voor u beschikbare plaatsen bevinden zich in de zaal. Blindengeleidehonden zijn welkom, mits vooraf gemeld. Er is ringleiding aanwezig. Als uw gehoorapparaat niet over de zogeheten T-stand beschikt, kunt u om een koptelefoon vragen. 

 

Hoe ons te bereiken, openbaar vervoer en parkeren

We raden u sterk aan per openbaar vervoer te komen.
Openbaar vervoer: Tram lijn 1, halte Jan Pieter Heijestraat. Gebruik om uw route met het openbaar vervoer te plannen de site www.9292.nl

Parkeren in het centrum is moeilijk en duur. Het parkeren in de Gerard Brandtstraat is niet mogelijk. De goedkoopste optie is om te parkeren op een P+R terrein. P+R Bos en Lommer of P+R Sloterdijk hebben de eenvoudigste verbinding met het Orgelpark per openbaar vervoer. De tramhaltes rondom het Orgelpark behoren tot het centrumgebied. Daarnaast kunt u terecht in de parkeergarages (World Fashion Centre of Parkeergarage Byzantium).

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per seizoen. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Bezoek de website
Muziekspeler
Kies een muziekstuk