Corona Protocol

Om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw bezoek aan het Orgelpark kunt genieten, verzoeken wij u vriendelijk onderstaande gezondheidsregels in acht te nemen. 

Vanaf 25 september zijn de volgende regels van toepassing:

  • Het Orgelpark is alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs. Wij accepteren een digitaal of uitgeprint bewijs. De QR-code op uw bewijs zal worden gescand bij de ingang. Er kan door onze medewerkers bij de controle gevraagd worden om een identiteitsbewijs. Let op: indien u zich voorafgaand aan een concert laat testen, mag de uitslag van de test niet ouder zijn dan 24 uur.
  • De 1,5 meter eis komt te vervallen. Dit betekent dat er meer stoelen beschikbaar komen voor concerten. Ook zijn de zitplaatsen niet meer geplaceerd. Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van de komende concerten.

  • De bar en de foyer zijn weer open volgens de wijze waarop u dat van ons gewend bent.

  • Het blijft mogelijk uw handen op verschillende plekken te desinfecteren. Bij de toiletten zal nog steeds gebruik worden gemaakt van papieren handdoekjes. Ook zal er bij de kassa een scherm blijven staan.
     

Op deze website van de rijksoverheid vindt u veel informatie en uitleg omtrent uw coronabewijs.
 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk