Corona Protocol

Om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw bezoek aan het Orgelpark kunt genieten, verzoeken wij u vriendelijk onderstaande gezondheidsregels in acht te nemen. Wij houden ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM en de door de overheid afgekondigde maatregelen.


Vanaf 28 november zijn de volgende regels van toepassing:
 

  • Het Orgelpark is alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs. Wij accepteren een digitaal of uitgeprint bewijs. De QR-code op uw bewijs zal worden gescand bij de ingang en u moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien. Let op: indien u zich voorafgaand aan een concert laat testen, mag de uitslag van de test niet ouder zijn dan 24 uur. 
  • In het gebouw bent u verplicht een mondkapje te dragen, wanneer u niet op uw zitplaats zit. 
  • In het gebouw bent u verplicht 1.5 meter afstand te houden. Ook in de zaal zal op 1.5m afstand geplaceerd worden, maar huishoudens kunnen eventueel samen geplaceerd worden.
  • Het Orgelpark is vanaf een uur voor aanvang van een concert geopend. U heeft dan de mogelijkheid om een drankje te drinken. Na aanvang van het concert is de bar gesloten. 

  • Het is mogelijk uw handen op verschillende plekken te desinfecteren. Bij de toiletten kunt u gebruik maken van papieren handdoekjes. Ook staat er bij de kassa een scherm. 


Op deze website van de rijksoverheid vindt u veel informatie en uitleg omtrent uw coronabewijs.
 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk