Estafette-compositie afgerond. Uitvoering in september!

Update juni 2021: Het Orgelpark gaat vanaf september weer open! De uitvoering van de estafette-compositie zal dan ook begin dit najaar plaatsvinden. Voor de definitieve datum en het reserveren van kaarten, kunt u hier terecht. 

 

Het Orgelpark is op dit moment gesloten wegens het coronavirus. Maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten en afwachten. Wij activeren onze missie voor de musici en componisten. Vanaf medio april is de accommodatie van het Orgelpark weer opengesteld voor componisten en musici die er gratis terecht kunnen voor repetities en voorbereidingen van concerten die binnenkort te horen zullen zijn. 

Ook hebben wij aan een tiental componisten opdrachten verstrekt, waarbij de composities later als een soort estafette zullen worden uitgevoerd. De laatste maten van elke compositie zijn de eerste maten van de volgende compositie. De uitvoeringen volgen later in betere tijden.

Componist Jasna Veličković trapte met haar voorproefje af en inmiddels is het stokje alweer doorgegeven aan de tiende en laatste componist, Thanasis Deligiannis. Met het onderstaande nieuwe filmpje krijgt u ook van hem alvast een voorproefje te zien. De meest recente versie vindt u steeds bovenaan.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk