Het nieuwe seizoen is bekend

Bent u nieuwsgierig wat er na de zomer in het Orgelpark te doen is, bekijkt u dan onze nieuwe concertladder. Wilt u ook meteen reserveren, dan kunt u terecht in onze agenda. Daar staan alle concerten aangekondigd tot en met het Kerstdrieluik in december. U treft er vertrouwde programmaonderdelen zoals het Min of Meer Minimal Festival, optredens door de Laurenscantorij en het 'koor voor nieuwste muziek' NEON, maar ook nieuwkomers onder wie de organisten Elmar Lehnen, Kirsten Petersen en Simon Harden. Via de website kunt u alvast tickets bestellen.
Komt u graag in het Orgelpark? Dan adviseren wij u GastVriend te worden. Voor maar €80 kunt u een seizoenlang alle concerten gratis bezoeken en heeft u exclusief toegang tot de cursus Orgelkunde die 'artistic researcher' Hans Fidom in het voorjaar geeft. 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk