Maatregelen Coronavirus

Beste bezoekers en GastVrienden van het Orgelpark,

 

Inmiddels is het alweer enige tijd geleden dat het Orgelpark haar programmering heeft moeten annuleren vanwege het coronavirus. Maar het Orgelpark is zeker niet gesloten. Zo zijn de verschillende orgels elke dag te reserveren door organisten om te componeren, te oefenen, te bestuderen of te spelen. Daarnaast hebben we 10 muzikanten gevraagd een compositie met elkaar te maken, waarbij ze elk voortborduren op de laatste 10 maten van de vorige compositie. Het volledige muziekstuk blijft dus nog een verrassing voor iedereen en zal gespeeld worden in betere tijden. Wilt u alvast de voorproefjes bekijken van de componisten die al aan de slag zijn gegaan? Dat kan via deze link

 

We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten, maar het blijft ondanks de versoepelingen lastig om plannen te maken voor de kortere termijn. Via deze weg willen wij u laten weten dat het Orgelpark voorlopig nog gesloten blijft voor publiek. Indien er iets veranderd aan de situatie, delen wij dat met u.

 

Wij rekenen op uw begrip en hopen u snel weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten bij het Orgelpark. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons per email bereiken.

 

Met vriendelijke groet,

Het Orgelpark

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk