Nieuw repertoire voor marimba & orgel

DEZE ACTIVITEITEN ZIJN GEANNULEERD IVM DE MAATREGELEN OM DE VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS TE VOORKOMEN.

 

Van over de hele wereld

Het Orgelpark is medeorganisator van het Marimbaweekend dat plaatsvindt van 12 t/m 15 maart 2020. Marimbaspelers van over de hele wereld verzamelen zich in Amsterdam om technieken, repertoire en ideeën uit te wisselen. In het Orgelpark vinden op donderdag 12 maart de hele dag masterclasses plaats, op vrijdagavond 13 maart een concert met de winnaars van een speciaal voor deze gelegenheid uitgeschreven compositieconcours. 

 

Spannende bezetting

Componisten werden uitgenodigd om nieuw werk voor de combinatie van marimba & orgel in te zenden – met als doel het repertoire voor deze spannende bezetting uit te breiden. Een jury bestaande uit Jan Hage, Tatiana Koleva, Johan Luijmes en Martijn Padding, heeft het winnende stuk aangewezen, dat wordt uitgevoerd en opgenomen tijdens het Marimbaweekend. Bovendien krijgt deze componist een nieuwe compositieopdracht. 

 

 

 

 

 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk