Programma voorjaar 2020

Nieuwe concertladder

Op onze website en in de papieren Concertladder, die u na een concert gratis kunt meenemen, vindt u ons concertoverzicht van half januari tot half juni 2020. Zoals altijd bieden we weer een grote variëteit aan muziek, waarbij het orgel op verschillende manieren tot zijn recht komt. Soms in combinatie met andere instrumenten, zoals tijdens het Amsterdam Marimba Weekend en de Prix Annelie de Man rond de nieuwste klavecimbelmuziek, maar ook in solorecitals van toporganisten onder wie Thomas Lacôte, Ton Koopman en Andres Uibo. 

 

Gecomponeerd, jazz en elektronica

De componistenportretten zijn dit keer gewijd aan Klaas de Vries en Jan van de Putte, twee belangrijke Nederlandse toondichters die beiden carte blanche krijgen om hun oeuvre voor het voetlicht te brengen. Ook spannend zijn de concerten voor orgel en elektronica, een terrein dat de komende maanden wordt geëxploreerd door Jan-Bas Bollen, Thanasis Deligiannis en Franz Danksagmüller. Bovendien verwelkomen we een aantal jazzmusici, onder wie Martin Fondse, orgeltrio HOT, Bert van den Brink & Pieter de Mast en Claudio Puntin & Kit Downes.

 

Ruim veertig concerten

Het is maar een greep uit ruim veertig concerten, dus neemt u de tijd het programma rustig te bestuderen. 
Via internet kunt u kaarten bestellen. Belt u ons liever? Vanaf woensdag 8 januari om 14.00 uur zijn we telefonisch weer bereikbaar. Wilt u de Concertladder graag thuis ontvangen? Stuurt u dan een mailtje met daarin uw naam en adres naar info@orgelpark.nl. 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk