Timbres 23

Begin februari is de nieuwe editie van ons huisblad Timbres verschenen. Hierin vindt u interessante achtergronden bij het Nieuwe Barokorgel én alle informatie over de concerten bij de ingebruikneming van het nieuwe instrument. Ook treft u artikelen over het drieluik rond de Via Dolorosa (met muziek van Hendrik Andriessen, Franz Liszt en Guus en Wim Janssen), een interview met componist David Dramm die Sanctuary voor drie orgels schreef, een portret van het New European Ensemble waarin Europa's meest avontuurlijke moderne muziektalent zich heeft verenigd en aandacht voor de nieuwe cursus Orgelkunde die Orgelpark-researcher Hans Fidom exclusief aan Gastvrienden van het Orgelpark geeft. Bovendien: de concertladder, de vaste rubriek Het orgel (Het orgel als tijdmachine) en een vooruitblik op het najaar van 2018.

Bent u GastVriend, dan krijgt u Timbres vanzelf thuisgestuurd. De digitale versie kunt u hier inkijken. Bezoekt u een van onze concerten, dan kunt u een exemplaar meenemen. Timbres 23 is de laatste editie. Achtergrondartikelen bij de concerten kunt u voortaan vinden op onze website: Timbres Online (zie Publicaties).

 

 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk