VPRO Vrije Geluiden in het Orgelpark: 3Viola’s

In de aflevering van vorige week verwelkomde het Orgelpark het programma VPRO Vrije Geluiden met Jacob Lekkerkerker als gast. Vrije Geluiden was in de opname van afgelopen zondag weer terug in het Orgelpark, ditmaal met de 3 Viola’s. Het orgel schitterde ditmaal als decor, met op het toneel drie altviolisten.


De 3Viola’s: een Amsterdams trio dat op een avontuurlijke manier composities maakt en zich niet alleen door klassieke muziek laat inspireren, maar ook door pop, minimal, elektonische en filmmuziek. Het eindproduct is een eigen geluid met improvisaties als vast onderdeel. Een uniek geluid dat verrast door de onvoorspelbaarheid van klanken. De composities April, Mei en Clockworks uit deze aflevering zijn bijzonder om naar te luisteren. Benieuwd naar de opname? Bekijk deze hier onderaan de tekst.


De 3Viola’s studeerde alle drie aan het Amsterdams Conservatorium bij Marjolein Dispa.
 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per seizoen. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Bezoek de website
Muziekspeler
Kies een muziekstuk