Word GastVriend

 

Het Orgelpark, een podium met een missie.

 

Het Orgelpark in Amsterdam is een internationaal podium voor organisten, componisten en andere kunstenaars. Het doel is het orgel op een nieuwe manier te presenteren en het zo te integreren in het muziekleven. Het Orgelpark werkt met een breed palet aan activiteiten, zoals het verlenen van compositieopdrachten, studiefaciliteiten en het organiseren van concerten, masterclasses en symposia. Lees er meer over op onze site.

 

Wat biedt het Orgelpark u?

Het Orgelpark wil een breed publiek aanspreken, jong en oud, 'gewone' concertbezoekers en professionals, liefhebbers van klassiek, jazz en dans. Wij stellen ons ten doel dat al deze mensen zich thuisvoelen in het Orgelpark. En daar zullen wij ook alles aan doen. Naast het brede afwisselende programma, bieden wij u een prachtige Art Deco-ambiance, een intieme concertzaal met negen bijzondere orgels in alle soorten en maten, een mooie en heldere akoestiek en een gezellige foyer. En natuurlijk wordt u door ons warm en persoonlijk onthaald. Het Orgelpark bezoeken is uitgaan op zijn best.

 

Steun ons

Help ons om het orgel op een nieuwe manier te presenteren en een plaats te geven in het actuele muziekleven.

Ondersteun jong talent en geef jonge organisten de kans om op te treden in een prachtige ambiance.

 

Word GastVriend van het Orgelpark voor € 80,-

U bent altijd van harte welkom als onze gast in het Orgelpark en u kunt gratis alle concerten bezoeken. Dat zijn zo'n 80 voorstellingen per seizoen!

 

Hoe wordt u GastVriend?

U kunt direct GastVriend worden door de desbetreffende link hieronder aan te klikken. Het werkt hetzelfde als het boeken van een reguliere kaart. Het verschuldigde bedrag kunt u direct met iDEAL betalen, maar u heeft in dit geval ook de mogelijkheid om het geld later over te maken. U wordt GastVriend voor een seizoen (van september tot juni) en maakt daarmee onze missie mogelijk. Ook u heeft er voordeel bij! Al na een paar concertbezoeken heeft u het geld eruit.

 

KLIK HIER OM GASTVRIEND TE WORDEN
 

 

Heeft u nog vragen? Of boekt u liever niet online? Neemt u dan contact met ons op.

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per seizoen. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Bezoek de website
Muziekspeler
Kies een muziekstuk