Nieuwe estafette compositie

Het Orgelpark is op dit moment gesloten wegens het coronavirus. Maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten en afwachten. Wij activeren onze missie voor de musici en componisten. Vanaf medio april is de accommodatie van het Orgelpark weer opengesteld voor componisten en musici die er gratis terecht kunnen voor repetities en voorbereidingen van concerten die binnenkort te horen zullen zijn. 

Ook hebben wij aan een tiental componisten opdrachten verstrekt, waarbij de composities later als een soort estafette zullen worden uitgevoerd. De laatste maten van elke compositie zijn de eerste maten van de volgende compositie. De uitvoeringen volgen later in betere tijden.

Componist Jasna Veličković trapte met haar voorproefje af en inmiddels heeft zij het stokje doorgegeven aan Claudio F. Baroni. Met het onderstaande nieuwe filmpje krijgt u ook van hem alvast een voorproefje te zien. Ook zal er van de andere acht componisten een impressie op film worden vastgelegd. De meest recente versie vindt u steeds bovenaan. 
 

 

 

 

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk