Research Reports

Research Reports

 

Regelmatig vinden in het Orgelpark symposia, colloquia en andere activiteiten plaats, dikwijls georganiseerd in samenwerking met de leerstoel Orgelkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze leerstoel is in 2010 gevestigd door het Orgelpark. Een selectie uit de bijdragen aan deze activiteiten publiceert het Orgelpark in de reeks Orgelpark Research Reports. 

Elektronische boeken

De Orgelpark Research Reports zijn e-books – elektronische boeken dus. Dit omdat publicaties over muziek gebaat zijn bij illustraties in de vorm van geluidsvoorbeelden en films, hetgeen in e-books mogelijk is. De Orgelpark Research Reports zijn bedoeld om op de computer te lezen. Ze hebben het zogeheten ePub-formaat. 

 

ePub

Gebruikers van Apple computers, tablets en telefoons kunnen de ePubs lezen met het programma iBooks. U downloadt hierboven het Report van uw keuze, en opent het bestand in de app iBooks, standaard aanwezig op elke Apple computer. 

Gebruikers van Windows-computers kunnen de ePubs lezen met de app Readium, een plug-in van de browser Chrome. U downloadt Chrome en daarna Readium; daarna dowloadt u de ePub van uw keuze, en opent het bestand in Readium.

 

Papieren versie

Wanneer u een papieren versie van een Research Report wenst, dan is dat tegen betaling mogelijk. Let op: de geluidsvoorbeelden, films en geavanceerde zoekmogelijkheden van de Reports zijn niet beschikbaar in de papieren versies van de Reports. U kunt een papieren versie van het Report van uw keuze aanvragen door een mail te sturen aan info@orgelpark.nl.

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk