Bezoekers­informatie

Losse kaarten*

Losse kaarten € 25,00 / €20,00
Studenten en jongeren tot 18 jaar, 65+ en stadspas  € 17,50 / € 12,50


*Prijzen per 1 januari 2023


Telefonische bereikbaarheid (020 51 58 111)

Dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op concertdagen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert.

Kaarten / bereikbaarheid

Reserveren/bestellen door GastVrienden

Reserveren van kaarten door GastVrienden kan tot aanvang van een concert. U ontvangt dan uw toegangsbewijs per e-mail retour. Wilt u per e-mail of telefonisch bestellen? Zie hieronder. Voor het reserveren van de kaarten kunt u terecht in onze agenda.

 

Reserveren of bestellen door Gasten

Online bestellen van kaarten kan tot aanvang van de voorstelling. U kunt alleen online bestellen indien u direct betaalt via iDEAL. U ontvangt dan uw toegangsbewijs per e-mail retour. Voor het reserveren van de kaarten kunt u terecht in onze agenda.

Reserveren

Schriftelijk bestellen (post of e-mail)

Post: Gerard Brandtstraat 26, 1054 JK Amsterdam
Mailinfo@orgelpark.nl

 

Kaarten die schriftelijk zijn gereserveerd, kunnen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert worden afgehaald en betaald aan de kassa. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling te zijn afgehaald. Wij stellen het op prijs indien u bij verhindering uw reservering annuleert. Zo worden anderen in de gelegenheid gesteld alsnog het concert bij te wonen.

 

Kaarten kopen aan de kassa
Aan de kassa kunt u contant betalen of pinnen. Wij accepteren geen theaterbonnen.

Schriftelijk / aan de kassa

Huisregels

  • Geen toegang na aanvang van het concert.
  • Het is niet toegestaan beeld- en/of geluidsopnamen te maken tijdens de concerten.
  • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn.
  • Garderobe is verplicht.

 

Informatie voor mindervaliden

Er zijn algemene invalidenparkeerplaatsen aanwezig vóór het gebouw. Het Orgelpark is geschikt voor mindervaliden (de linkeringang is speciaal voor rolstoelgebruikers). De voor u beschikbare plaatsen bevinden zich in de zaal. Assistentiehonden zijn welkom. Om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken is het handig om bij uw reservering aan te geven dat u mindervalide bent, en of u eventueel een assistentiehond bij u heeft. Er is ringleiding aanwezig. Als uw gehoorapparaat niet over de zogeheten T-stand beschikt, kunt u om een koptelefoon vragen.

Huisregels / info mindervaliden

Hoe ons te bereiken, openbaar vervoer en parkeren

We raden u sterk aan per openbaar vervoer te komen.
Openbaar vervoer: Tram lijn 1, halte Jan Pieter Heijestraat. Gebruik om uw route met het openbaar vervoer te plannen de site 9292.nl.

 

Parkeren in het centrum is duur en het vinden van een parkeerplaats is erg moeilijk. Parkeren in de Gerard Brandtstraat is niet mogelijk. De goedkoopste optie is om te parkeren op een  P+R terrein. P+R Bos en Lommer of P+R Sloterdijk hebben de eenvoudigste verbinding met het Orgelpark per openbaar vervoer. De tramhaltes rondom het Orgelpark behoren tot het centrumgebied. Daarnaast kunt u terecht in de parkeergarages (World Fashion Centre of Parkeergarage Byzantium).

Bereikbaarheid

Word
Gast
vriend!

Word GastVriend van het Orgelpark

Word GastVriend voor slechts 80 euro per seizoen en bezoek alle 80 Orgelparkconcerten!

Lees meer

Het Orgelpark is voortgekomen uit de idealen van de stichting Utopa.

Stichting Utopa biedt met haar eigen initiatieven ruimte aan mensen om hun creatieve talenten te ontplooien en zich verder te ontwikkelen.

Bezoek de website