Bezoekers­informatie

Telefonische bereikbaarheid 

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op concertdagen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert telefonisch bereikbaar via 020 51 58 111.

 

Losse kaarten

Losse kaarten € 25,00 / € 20,00
Studenten en jongeren tot 18 jaar, 65+ en stadspas  € 17,50 / € 12,50

 

Kaarten kopen aan de kassa
Aan de kassa kunt u contant betalen of pinnen. Wij accepteren geen theaterbonnen.

Kaarten / bereikbaarheid

Reserveren of bestellen 

U kunt kaarten reserveren via onze agenda. Online bestellen van kaarten kan tot aanvang van de voorstelling. U kunt alleen online bestellen indien u direct betaalt via iDEAL. U ontvangt uw toegangsbewijs per e-mail.

 

Reserveren of bestellen door GastVrienden

U kunt kaarten reserveren via onze agenda. Reserveren van kaarten door GastVrienden kan tot aanvang van een concert. U ontvangt uw toegangsbewijs per e-mail. Zie hieronder voor het bestellen per e-mail of telefonisch.  

Reserveren

Schriftelijk bestellen
Mailinfo@orgelpark.nl

Post: Gerard Brandtstraat 26, 1054 JK Amsterdam

Schriftelijk gereserveerde kaarten kunnen vanaf 5 kwartier voor aanvang van het concert worden afgehaald en betaald aan de kassa. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling te zijn afgehaald. Wij stellen het op prijs indien u bij verhindering uw reservering annuleert. Zo kunnen we anderen in de gelegenheid stellen het concert alsnog bij te wonen.

Schriftelijk / aan de kassa

Huisregels

  • Geen toegang na aanvang van het concert.
  • Beeld- en/of geluidsopnamen maken tijdens de concerten is niet toegestaan.
  • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn.
  • Garderobe is verplicht.

Informatie voor mindervaliden

  • Er zijn algemene invalidenparkeerplaatsen aanwezig vóór het gebouw.
  • Het Orgelpark is geschikt voor mindervaliden; de linkeringang is speciaal voor rolstoelgebruikers. De voor u beschikbare plaatsen bevinden zich in de zaal.
  • Assistentiehonden zijn welkom. Om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken is het handig om bij uw reservering aan te geven dat u mindervalide bent, en of u een assistentiehond bij u heeft.
  • Er is ringleiding aanwezig. Als uw gehoorapparaat niet over de zogeheten T-stand beschikt, kunt u om een koptelefoon vragen.
Huisregels / info mindervaliden

Bereikbaarheid  

We raden u sterk aan per openbaar vervoer te komen.
Openbaar vervoer: Tram lijn 1, halte Jan Pieter Heijestraat. 

 

Parkeren in het centrum is duur en het vinden van een parkeerplaats is erg moeilijk. Parkeren in de Gerard Brandtstraat is niet mogelijk. De goedkoopste optie is om te parkeren op een  P+R terrein. P+R Bos en Lommer of P+R Sloterdijk hebben de eenvoudigste verbinding met het Orgelpark per openbaar vervoer. De tramhaltes rondom het Orgelpark behoren tot het centrumgebied. Daarnaast kunt u terecht in de parkeergarages (World Fashion Centre of Parkeergarage Byzantium).

Bereikbaarheid

Word
Gast
vriend!

Word GastVriend van het Orgelpark

Word GastVriend voor slechts 80 euro per seizoen en bezoek alle 80 Orgelparkconcerten!

Lees meer

Het Orgelpark is voortgekomen uit de idealen van de stichting Utopa.

Stichting Utopa biedt met haar eigen initiatieven ruimte aan mensen om hun creatieve talenten te ontplooien en zich verder te ontwikkelen.

Bezoek de website