Word GastVriend

Word GastVriend voor slechts 80 euro per seizoen en bezoek alle 80 Orgelparkconcerten!

 

Een regulier kaartje kost tussen de 20 en 25 euro. Vanaf uw vierde bezoek heeft u dan ook al voordeel en kunt u gratis zoveel concerten bezoeken als u wil. Verder helpt u ons als GastVriend om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven én geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance. Het seizoen in het Orgelpark begint altijd in september en eindigt in juni. 

 

Ons aanbod

Naast het brede afwisselende programma, bieden wij een prachtige Art Deco-ambiance, een intieme concertzaal met negen bijzondere orgels in alle soorten en maten, een mooie en heldere akoestiek en een gezellige foyer. En iedere bezoeker wordt door ons warm en persoonlijk onthaald. Wij denken hiermee een breed publiek aan te spreken: jong en oud, 'gewone' concertbezoekers en professionals, liefhebbers van klassiek, jazz en dans.

Iedereen is welkom!

 

Hoe wordt u GastVriend?

U kunt GastVriend worden door deze link aan te klikken. Het bedrag kunt u direct met iDEAL betalen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om het bedrag later over te maken.

 

Word GastVriend
 

Heeft u nog vragen? Of boekt u liever niet online? Neemt u dan contact met ons op.

Word
Gast
vriend!

Word GastVriend van het Orgelpark

Word GastVriend voor slechts 80 euro per seizoen en bezoek alle 80 Orgelparkconcerten!

Lees meer

Het Orgelpark is voortgekomen uit de idealen van de stichting Utopa.

Stichting Utopa biedt met haar eigen initiatieven ruimte aan mensen om hun creatieve talenten te ontplooien en zich verder te ontwikkelen.

Bezoek de website