Organ In Situ: Sound Event

De tweede editie van ORGAN IN SITU, de studieweek voor musici en kunstenaars die met hyperorgels willen leren werken. De vorig jaar tijdens de eerste editie gevormde groep 108 Sound Rebellion (Giulio Tosti, Adrian Foster, Elisabeth Hubmann, Michele del Prete) is nog altijd volop actief; vergelijkbare initiatieven zijn in voorbereiding. De cursusweek staat open voor studenten aan conservatoria en kunsthogescholen (aanmelden via info@orgelpark.nl).

Op het programma componeren, musiceren, luisteren, discussiëren, presenteren; maar ook de taak om samen met de andere studenten de slotmanifestatie te produceren. De slotmanifestatie is vorig jaar 'sound event’ gedoopt: de studenten tonen daarin hoe zij hyperorgels willen laten klinken. ORGAN IN SITU wordt in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam georganiseerd; de leiding is in handen van Jacob Lekkerkerker.

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per seizoen. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Bezoek de website
Muziekspeler
Kies een muziekstuk