Video & Ensemble

Hedendaags

Musici

Ensemble Catchpenny 


Het Orgelpark verleende de drijvende krachten achter ensemble Catchpenny, Yael Levi en Nikos Kokolakis, een compositieopdracht. Het resulteerde in 'Light Trace', een sferische compositie voor video en een ensemble bestaande uit fluit, bas, klarinet, trombone, percussie, piano en contrabas. 


Biografie

Componisten Yael Levy, Nikos Kokolakis, Sascha Thiele en Ilya Ziblat Shay hebben als Catchpenny Ensemble een platform opgericht voor het uitwisselen en beoefenen van creatieve, muzikale en artistieke ideeën. Het Ensemble kenmerkt zich door het combineren van akoestische en elektronische instrumenten met video, film en audiovisuele elementen. Een continue muzikale dialoog wordt nagestreefd, waarbij de diverse achtergronden van de leden en hun verschillende inbreng goed van pas komen. Het repertoire bestaat onder andere uit nieuw multimediawerk van de eigen componisten. Ze verschenen al op verschillende podia en festivals in Nederland, waaronder Gaudeamus Muziekweek (Gaudeamus Award ensemble), Dag in de Branding Festival, Holland Festival en Sounds of Silence Festival.

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 80 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer

Stichting Utopa actualiseert en stimuleert creatieve talenten van mensen

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk