Prix Annelie de Man: Ensemble, Orgels & Klavecimbels

Orgel & Ensemble

PRIX ANNELIE DE MAN

Van dinsdag 22 mei tot en met zaterdag 26 mei is het Orgelpark het podium voor de Prix Annelie de Man: een internationaal concours voor klavecinisten en componisten. Het is vernoemd naar de grand old lady van de Nederlandse klavecimbelmuziek. De artistieke leiding  van deze editie wordt gevormd door Roderik de Man en Jorge Isaac. Met medewerking van de klavecinisten Jane Chapman, Justine Charlet, Menno van Delft, Goska Isphording, Guus Janssen, Gosia Klajn, Ere Lievonen, André Lourenço, Silvia Márquez, Maja Mijatovic, Kristian Nyquist, Olga Pashchenko, Wesley Shen, Machiko Suto, Aline Zylberajch, en anderen. Organisten zijn Jan Hage, Guus Janssen en Ere Lievonen. Ensemble in residence is Black Pencil (Jorge Isaac blokfluit, Matthijs Koene panfluit, Esra Pehlivanli altviool, Marko Kassl accordeon en Enric Monfort percussie).

 

 

 

 

Op het openingsconcert zijn alle instrumenten van het Orgelpark van de partij. Zo klinkt niet alleen Bachs Kunst der Fuge maar ook Workers Union van Louis Andriessen.

Word
Gast
vriend

Word GastVriend van het Orgelpark

Bezoek alle Orgelpark concerten voor slechts 70 euro per jaar. Daarmee helpt u ons om het orgel een nieuwe plaats te geven in het actuele muziekleven en geeft u jong talent de kans op te treden in een bijzondere ambiance.

Lees meer
Muziekspeler
Kies een muziekstuk